G-RNC646RRYT

Çelik Yapılar 100 M2

Çelik Yapılar 100 M2

İnşaat sektörünün gelişmesi ile birlikte klasik betonarme yapıların aksine yeni yeni ev modelleri ortaya çıkmıştır. Bu yeni ev modelleri arasında en çok göze çarpan yapılardan biri de hafif çelik ev olarak adlandırılan yapılardır. Nestavilla firması olarak en güvenilir yapılardan biri olan hafif çelikten yapılan evleri pek çok modeller birlikte müşterilerimize sunuyoruz.

Hafif çelik evler adından da anlaşılabileceği gibi hafif çelik kullanılarak yapılan yapılan evlerdir. Soğuk ortamlarda üretilen çeliklerin kullanıldığı bu evler hafifliği sebebiyle daha güvenilir olmaktadır. Öyle ki bu malzeme hafiflik yaratmak için kullanılan ahşapların yerini almıştır.

İnsanlar ev sahibi olmak istediklerinde çoğu zaman şıklık ve görünüşe önem verse de güvenlik de öncelikleri arasında yer alır. Firma olarak evlerin yapımında kullandığımız bütün malzemeler evlerin güvenli olmasını sağlamakta. Ancak bunlar içerisinde en önemli malzeme hafif çeliktir. Diğer malzemeler ile birlikte kullanılan bu inşa malzemesi ev sahipleri için maksimum güvenilirliği sağlıyor.

Hizmet Özellikleri
  • At accusam aliquyam diam diam dolore.
  • Dolores duo eirmod eos erat, et sed tempor.
  • Et et invidunt justo clita ea et gubergren.
  • Kasd magna no rebum, sanctus sea.
Foto Galeri

100 M2 ÇELİK EV

 770 cm |  1270 cm |  100 m²

Çelik Yapılar

  • Pencereler; beyaz, antrasit veya Ahşap doğrama çift camlı 4+12+4 ısı camdır.
  • Dış Kapılar; 100×200 cm ölçülerde çelik kapı veya karolajlı cam kaplı.İç Kapılar;90×200 cm Amerikan panel kapı kullanılmaktadır.
  • Dış Duvarlar 12 Cm , İç Duvarlar 12 cm Galvaniz profillerden oluşan 90 mm çelikten üretilir.
  • Çatı Kaplama; 122×244 cm ahşağ esaslı OSB levha vidalanarak uygulanır.
  • Elektrik Tesisatı; Prizler, kablolar, sigorta kutuları ve aydınlatma armatürleri sıva altı uygulanmaktadır.

 ODA1 SALON1 BANYO

 

Sıkça Sorulanlar
Duo dolores et ea rebum?

Prefabrik Evler nedir ? Nasıl yapılır ?
Prefabrik konutlar fabrika da tüm yapı elemanları bağlantı noktaları ve duvar panellerinin hazırlandıktan sonra kurulacağı yere demonte bir şekilde sevk edilip orda hızlı bir şekilde montaj olanağı sağlayan pratik yapılardır.

Labore et dolore magna aliquyam erat?

Prefabrik evlerin tüm taşıyıcı sistemleri yüksek kaliteli galvaniz çelik saclardan son teknoloji rollform makinalarında üretilmektedir.

At vero eos et accusam et justo duo dolores?

Prefabrik yapıların duvar panelleri projeye göre pencere kapı ya da sadece duvar olarak fabrikalarda üretimleri yapılıp sevk edilirler. Duvarların dışında betopan kullanılmaktadır. İç izolasyon malzemesi istenirse taş yünü yapılabilmektedir. standart olarak eps strafor yapılmaktadır.

Satın Al
Ev MetrekaresiOda SayısıFiyatı
150 m2 Çelik Ev2+11.087.500 TL
155 m2 Çelik Ev3+11.123.750 TL
156 m2 Dubleks Çelik Ev2+11.248.000 TL
160 m2 Dubleks Çelik Ev3+11.280.000 TL
Aktif Kampanyalar

Projelerinizin Adet ve Büyüklüğüne göre fiyat değişmektedir. bu tip düşünce ve ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçmenizi öneririz.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata
Duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
Hizmet Teklif Formu

    13.10.2021
    301
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    Ersun KUNDURACI
    Ersun KUNDURACI
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?